logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Activiteiten in Flevoland

vlag-flevoland

Deelnemen aan een stilteactiviteit

Hieronder zie je al scrollend alle activiteiten in Flevoland in volgorde van tijd. Voor meer informatie klik je op 'Lees meer...'  Wil je liever een totaal overzicht zien van alle activiteiten in een korte lijst klik dan hier.

Een stilteactiviteit organiseren

Wil je een activiteit organiseren in de provincie Flevoland, vul dan het aanmeldingsformulier in. Het formulier wordt automatisch gestuurd naar een plaatsvervangend ambassadeur. Voor informatie zie onderste mailadressen.

We zoeken een ambassadeur voor Flevoland. Mail als je interesse hebt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten 2017

Ontdek op 29 oktober de stilte in een stiltegebied en gebruik de gratis te downloaden MoSART-app!

Een ontspannen wandeling over de dijk, langs het Zwartemeer, over de bodem van de zee langs Oud Kraggenburg en door bossen op de grens van het oude en nieuwe land.

Woman in Change

Wat is stilte?

Hoe doe je dat in deze steeds harde wordende prestatiemaatschappij. Die meer en meer leidt tot een stressmaatschappij.

klok

Op 29 oktober 2017 is er een Landelijk Stilte uur. Met dit extra uur maken we een landelijk stilteveld waarin de stilte zich kan verdiepen.

Schone Poort

De “Schone Poort” houdt een keer in de veertien dagen Kerkcafé, een soort kerkdienst, maar dan anders. Anders, omdat er geen kerkgebouw is voor samenkomst.