logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Activiteiten in Groningen

vlag-groningen

Deelnemen aan een stilteactiviteit

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan één of meer stilteactiviteiten? Hieronder zie je al scrollend alle activiteiten in Groningen in volgorde van tijd. Voor meer informatie klik je op 'Lees meer...'

Wil je liever een totaal overzicht zien van alle activiteiten in een korte lijst klik dan hier.

Stilteactiviteit organiseren

De Dag van de Stilte wordt een succes door de locale stilteactiviteiten. Wil je een activiteit organiseren in de provincie Groningen, vul dan het aanmeldingsformulier in. Het formulier wordt automatisch gestuurd naar de plaatsvervangende ambassadeur. Ook voor vragen of informatie kun je bij deze plaatsvervangende ambassadeur terecht.

  • Plaatvervangend ambassadeur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zoeken een ambassadeur/medewerker  voor Groningen Mail aub als je interesse hebt of voor andere informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten 2018

licht in het donker

Beschrijving activiteit: eerste deel vanaf half 10 tot 11 uur waarin we het eerste halfuur een stilte meditatie doen en daarna delen en ruimte voor ervaringen

Eissingeheem

Onthaasten, inkeren, uitrusten, stil worden....Een dag voor jezelf, een dag voor de wereld, een dag om stil te zijn.

stiltemoment

Wees welkom om samen een moment stil te zijn in de Kerk van Garnwerd op zondag 28 oktober van 11-12u (inloop vanaf 10.45).