logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Activiteiten in Noord-Brabant

vlag-noord-brabant

Deelnemen aan een stilteactiviteit

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan één of meer stilteactiviteiten? Hieronder zie je al scrollend alle activiteiten in Noord-Brabant in volgorde van tijd. Voor meer informatie klik je op 'Lees meer...'

Wil je liever een totaal overzicht zien van alle activiteiten in een korte lijst klik dan hier.

Een stilteactiviteit organiseren

De Dag van de Stilte wordt een succes door de locale stilteactiviteiten. Wil je een activiteit organiseren in de provincie Noord-Brabant, vul dan het aanmeldingsformulier in. Het formulier wordt automatisch gestuurd naar onderstaande ambassadeur(s). Ook voor vragen of informatie kun je bij deze ambassadeur(s) 

We zoeken nog een ambassadeur voor Noord-Brabant. Mail als je interesse of vragen hebt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l!

Activiteiten 2017

"In de stilte kun je ook iets horen....."

In de stilte ontmoet je je Ziel en kun je je innerlijke stem horen die haar wijsheid fluistert. Laat je verrassen door wat er in jouw Innerlijke Stilte leeft!

 

Het is herfst. De blaadjes vallen en de natuur laat zich in haar mooiste tinten zien. Een goed moment om eens stil te staan bij wat jij wilt loslaten.

Op zondag 29 oktober biedt NECTAR door hun geïmproviseerde klanken, luisteraars de gelegenheid om in contact te zijn met hun eigen innerlijke stilte.

Merwede aquarel Richard Abbink

Actie: In stilte middels nonverbale communicatie realiseren van een (tijdelijk) 'Monument van Stilte' op het zuidelijke rivierstrand langs de Boven Merwede.