logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Activiteiten in Overijssel

vlag-overijssel

Deelnemen aan een stilteactiviteit

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan één of meer stilteactiviteiten? Hieronder zie je al scrollend alle activiteiten in Overijssel in volgorde van tijd. Voor meer informatie klik je op 'Lees meer...'

Wil je liever een totaal overzicht zien van alle activiteiten in een korte lijst klik dan hier.

Een stilteactiviteit organiseren

De Dag van de Stilte wordt een succes door de locale stilteactiviteiten. Wil je een activiteit organiseren in de provincie Overijssel, vul dan het aanmeldingsformulier in. Het formulier wordt automatisch gestuurd naar de plaatvervangende ambassadeur. Ook voor vragen of informatie kun je bij deze plaatvervangende ambassadeur. terecht.

  • Plaatvervangend ambassadeur: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zoeken een ambassadeur/medewerker voor Overijssel. Mail aub als je interesse hebt of voor andere informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten 2017

Op de dag van de stilte vieren we de stilte die onze natuurlijke aard is in gezamenlijke meditatie. We ontslaan ons van de drukte, brengen onze geest tot rust en ontspannen en genieten in stilte.