logo-blauwDag van de Stilte

laatste zondag in oktober

Vrienden van de Stichting Stilte Ned.werk

Dit is een kans om iets voor de stilte te doen:

Lees hier hoe u een van de Vrienden van het Stilte Ned.werk kunt worden.

De (kleine) vrijwillige donatie voor de organisatie van de Dag van de Stilte. 'Sponsoring' door iedere deelnemer op de Dag van de Stilte.  

Wij zijn een vrijwilligersorganisatie. We werken er met elkaar aan om de Dag van de Stilte elk jaar weer tot een succes te maken. Maar met dit werk gaan er op jaarbasis natuurlijk wel onkosten gemoeid, landelijk en provinciaal.
Landelijk: website- bouwen, onderhouden en hosten, flyers, posters en andere pr-activiteiten, relatiebeheer en reiskosten. Provinciaal: o.a reiskosten i.v.m landelijk overleg.

Sinds 2015 vragen we een kleine vrijwillige donatie aan deelnemers op de Dag van de Stilte (richtlijn van 1 euro per persoon) Let wel! het is voor de deelnemer geen verplichting!

We vragen aan de stilte-organisator om de mogelijkheid van doneren te noemen op de Dag (wij melden het ook bij de kosten van de activiteit op de website) én om de donaties te ontvangen. De organisator maakt het gedoneerde bedrag ná de Dag van de Stilte over aan de provinciecoördinator, die 50% zelf gebruikt voor provinciale kosten en 50% overmaakt naar de landelijke rekening voor landelijke kosten.

We zijn er dankbaar voor dat we op deze wijze vanaf 2015 onze kosten grotendeels konden dekken.

 

Donaties via PayPal kunt u met behulp van onderstaande knop doen.

U kunt natuurlijk ook gewoon een bedrag overmaken op bankrekening NL79TRIO0338652582 t.n.v. Stichting Stilte Ned.Werk.

Daarnaast zouden we blij zijn met sponsoren om met name grotere projecten, bv. conferenties te organiseren op de Dag van de Stilte.

Twitter