10:00 – 12:00 Workshop Mantra Meditatie – Ridderkerk

Een workshop mantra’s zingen & chanten en bewust worden van het directe effect daarvan op lichaam en geest. Een ontspannende en energie gevende workshop in een veilige en liefdevolle setting. Meditatie met de kracht van mantra’s, die je ook thuis kan blijven toepassen.

Mantra’s zijn combinaties van woorden en klanken die er via de hersengolven voor zorgen dat bepaalde systemen in en rond het energetisch lichaam in werking worden gezet. Door mantra’s te zingen of uit te spreken kan je bijvoorbeeld het zelfhelend vermogen of je aantrekkingskracht (voor succes of liefde) stimuleren. Ook zijn er mantra’s waarmee je zelfvertrouwen en/of je assertiviteit kan vergroten.

De mantra’s die we in deze workshop gebruiken zijn eenvoudig mee te zingen of chanten. Vaak zijn ze al eeuwenoud. Sommige zijn in het Engels of Nederlands, andere weer in Sanskriet of Gurmukhi. Voor de werking van de mantra meditaties is het niet nodig om de woorden exact te begrijpen; de klankcombinaties doen vanzelf het werk. Uiteraard wordt tijdens de workshop wel aandacht besteed aan de intentie achter iedere mantra.

Hoe ziet de workshop eruit?

De workshop bestaat uit een combinatie van geleide meditatie en ontspanning, mantra’s zingen of opzeggen, en het bespreken van het effect ervan. Ik (Jacqueline) heb een heel repertoire aan mantra’s tot mijn beschikking, maar laat het van de energie van de groep afhangen welke mantra’s we gebruiken. Misschien kom je met een specifiek doel, of misschien gewoon omdat je het fijn lijkt om dit met elkaar te doen. Het is allemaal oké.
Je hoeft niet goed te kunnen zingen om mee te kunnen doen; het is geen zangwedstrijd. Ervaring met meditatie of yoga is ook niet noodzakelijk. Het enige wat nodig is, is zin om te komen. De rest gaat vanzelf.

Meer informatie: https://avaloncoaching.nl/mantra-meditatie/.

Locatie activiteit
Landschapstuin ‘t Struweel
Rijksstraatweg 5
2988 BA Ridderkerk

Kosten
Een vast bedrag van €25,00, incl. thee en lekkers
Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd: 10:00 uur
Eindtijd: 12:00 uur

Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar jacqueline@avaloncoaching.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *