10:00 – 16:30 Stiltedag Mindfulness Heuvelland – Wahlwiller

Behoefte om een dag lang de stilte in jezelf op te zoeken? Werkelijk stil is het nergens…. en toch ook weer wel. Hoe verhoud jij je tot stilte? En hoe doe je dat; stil zijn in gezelschap? Hoe is het om in stilte te lunchen? Te wandelen?
Wanneer kun je dat nou het beste doen dan op de DAG VAN DE STILTE?

De ochtend gebruiken we om de stilte in onszelf op te zoeken. Je hoofd tot rust brengen door niet te praten en je geest te concentreren.
Rianne zorgt voor de begeleiding. Er is niets wat je hoeft te ‘doen’.
Er wordt gezorgd voor vegetarische lunchpakketjes (heb je allergieën, laat het weten bij je aanmelding!).
Daarna maken we in de middag een wandeling door het 5-sterrenlandschap van het Heuvelland. Ook dat doen we grotendeels in stilte, zodat je alle aandacht bij jezelf en je ervaring kunt houden en je aandacht niet hoeft te verdelen. De moeilijkheidsgraad is makkelijk tot gemiddeld, en de lengte zo’n 8 a 9 kilometer. Wel is het glooiend, en bij nat weer zijn goede schoenen een aanrader met de glibberige klei.
We komen aan het einde langzaam weer uit de stilte en sluiten af met wat te drinken en iets lekkers. Wil je liever in de stilte blijven, dat kan ook, dan sla je dit laatste deel over.

Nog nooit gedaan, maar wel nieuwsgierig? Of wil je wel eens een retraite doen, maar eerst eens één dag in stilte ervaren? Dan is een dag als dit heel geschikt om mee te beginnen. En ook jezelf lekker een dagje in rust gunnen, ingevuld en wel, terwijl je ook nog kunt genieten van het prachtige 5-sterren landschap.

De ochtend vindt plaats in een sfeervolle grote ruimte bij Zorgdomein Wilderberg in Wahlwiller.

Locatie activiteit
Zorgdomein Wilderberg, Capucijnerweg 9, Wahlwiller

Kosten
€ 60 all-in
Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld.

Begintijd: 10:00 uur
Eindtijd: 16:00 – 16:30 uur einde wandeling

Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar rianne@centrummindfulnesslimburg.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *