vlag-groningen

Deelnemen aan een stilteactiviteit

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan één of meer stilteactiviteiten? Hieronder zie je al scrollend alle activiteiten in Groningen.

Stilteactiviteit organiseren

De Dag van de Stilte wordt een succes door de locale stilteactiviteiten. Wil je een activiteit organiseren in de provincie Groningen, vul dan het aanmeldingsformulier in. Het formulier wordt automatisch naar de ambassadeur gestuurd.

We zoeken provinciecoördinatoren en medewerkers voor Groningen. Mail aub als je interesse hebt of voor andere informatie naar info@dagvandestilte.nl

Activiteiten 2020

10:00 – 17:00 Labyrinthwandeling – stiltemeditatie – Nieuw Scheemda

Een labyrinthwandeling in de tuin. Een individuele reis naar binnen.Bij slecht weer is de stiltemeditatie in huis. Locatie activiteitDe Tuin van de Witte Wolk – Nieuw Scheemda KostenVrije gift.Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld. Vrij toegang tussen 10 en 17 uur. Aanmelden is niet…

Read More

Posted in Groningen | Leave a comment

13.45 – 16.30 Mediteren en fietsen op het Hogeland bij slecht weer binnen…bel! – Winsum

Locatie activiteitWinsum, Groningen is het start en eindpunt. KostenGeen.Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld. Begintijd: 13:45 uurEindtijd: 16:30 uur Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar centrumdeanch@gmail.com.

Posted in Groningen | Leave a comment

Activiteiten 2019